Till Minne

Till minne av mina älskade Norska Skogkatter som inte finns med oss längre, men matte glömmer er aldrig, ni är så saknade allihopa. Några av er lever vidare i era avkommor och i mitt fortsatta avelsarbete, ett långsiktigt arbete.

Till minne av PR S*Fitnesscats Kevin Costner, NFO n 09 

Född: 2008-08-16

R.I.P: 2018-04-30

Mor: GIC S*Westhkiowa`s Dr Izzie Stevens, NFO n 09

Far: SC S*Englaflickornas Tutankhamun, NFO n 03

Kullar: Inga på grund av kryptochid

"Min älskade Kevin, matte glömmer dig aldrig. Du var så fin och speciell på många sätt och kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. Du lämnade oss alldeles för tidigt och jag frågar mig ofta varför!? Ett svar jag aldrig kommer att få veta, men att du under en längre period blev sämre och sämre och din kropp blev bara tunnare och tunnare, du var annars en stor pojke, men du blev bara skinn och ben. Jag tog detta tunga beslut för din skulle och det var ett väldigt jobbigt beslut som jag tänker ofta på om jag kunde gjort något mera för dig!?

Saknar dig enormt älskade Kevin. Vila i frid tills vi åter ses igen"


Till minne av PR S*Fitnesscats Brad Pitt, NFO n 09 

Född: 2008-08-16

R.I.P: 2019-03-28

Mor: GIC S*Westhkiowa`s Dr Izzie Stevens, NFO n 09

Far: SC S*Englaflickornas Tutankhamun, NFO n 03

Kullar: 2 st utanför katteriet och 1 st i katteriet The Diamond Litter år 2011.

"Min älskade Brad, matte glömmer dig aldrig. Du var så fin och speciell på många sätt och kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. Din kropp orkade inte trots intensivvård och medicin, men jag kommer aldrig att glömma dig och dina linjer lever kvar hos avkommor. Älskade Brad vila i frid tills vi ses åter igen en dag". Ditt barnbarn Marlow (bilden) lever vidare i dig älskade Brad och i Marlows son Peter Pan, som bor hos mig och går vidare i avel. 

Till minne av IC S*Fitnesscats Wildberry, NFO as 09 23 

Född: 2015-05-05

R.I.P: 2020-10-08

Ägare: Helena Karlsson 

Mor: IC S*Kvarnstugans Zara, NFO n 23

Far: S*Tigerkakans Fazer

Kullar: 2 st. Dream Litter år 2016, The Wild Litter år 2019.

"Min älskade Wille matte glömmer dig aldrig. Din lever var dålig med gulsot gav blodproverna och intensivvård svar på, men din kropp gav upp. Du var så fin och speciell på många sätt och kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. Sov gott min älskade vän tills vi ses en dag igen". 

Till minne av SC S*Englaflickornas Tutankhamun, NFO n 03


Född: 2007-03-19


R.I.P: 2021-04-20


Mor: S*Sunnygirl`s Augusta


Far: S*Juvelens Rubin


Kullar: 3 st (varav 2 st inom katteriet)
"Min älskade Tutankhamun "Tuttan" mitt hjärta har gått i tusen bitar, du var min första skogis och jag har så många fina minnen tillsammans med dig, min älskade vän.


Din kropp orkade inte mera och efter att du blivit sämre trots medicinsk behandling på grund av hyperthyreos och förstoppning som aldrig gick över och du blev magrare och magrare. Visst hade jag kunnat lagt in dig för intensivvård, men jag ville inte att du skulle ligga inne din sista tid och ta fler blodprover för vem skull!? Jag tog beslutet för jag ville inte se dig lida, du var såååå mycket älskad älskade Tuttan.


Fruktansvärt ta detta beslut, farväl min älskade Tutankhamun, matte kommer aldrig glömma dig.Din bror Sebek och son Hero skickar dig massa nospussar, sov gott min vän tills vi ses en dag.


Vi saknar dig från jorden til månen. Tänker ofta på dig älskade "Tuttan".

Till minne av GIC S*Westhkiowa`s Dr. Izzie Stevens, NFO n 09

Född: 2008-02-19

R.I.P: 2021-10-19

Mor: GIC S*Ewkala`s Jippi, NFO n 

Far: IC S*Florinella`s Czack Gyllenlack, NFO nts 09 24 (nt 09 24)

Kullar: 2 st, Skådespelarkullen år 2009, Kärlekskullen år 2010


"Min älskade Diva, älskar dig från jorden till månen, matte kommer aldrig att glömma dig min älskade Diva, vila i frid. Du kämpade i 3,5 år med diabetes och FORL-sjukdomen som var en orsak till din diabetes, du medicinerades i många år. Du hade artros och du hade opererats för cystor, men det var en tumör i munnen och käken som tog stopp och jag kunde inte låta dig gå igenom några fler operationer, saknar dig enormt min älskade Diva. Sov gott min älskade vän till vi ses en dag"


Till minne av PR S*Fitnesscats Hero, NFO ns 09 22

Född: 2008-12-19

R.I.P: 2021-11-09

Mor: SP CH Amazon av Edelmann ( N )

Far: SC S*Englaflickornas Tutankhamun

Kullar: 1 st, Kärlekskullen år 2010

"Min älskade pojke matte glömmer dig aldrig, älskar dig från jorden till månen, älskade Hero, vila i frid. Din kropp orkade inte mera och du blev bara magrare för varje dag trots blodprover visade bra och trots att jag gjorde allt jag kunde och behandlade dig, men din kropp ville inte mera och jag fick åter igen ta ett tungt beslut. Älskar dig Hero så enormt mycket och vi saknar dig. Din mor Amazon och son Dreamis samt halvsyster Gloria saknar dig. Sov gott min kära Hero till vi en dag ses igen".

Till minne av CH S*Just Catnap`s Melrose,NFO ns 03


Född: 2011-03-31


R.I.P: 2023-05-29


Kullar: The Dream Litter år 2016, The Gold Litter år 2017, Takida kullen år 2018.


GSD-IV fri.


HCM-normal år 2016


Pk-def normal


Kastrerad år 2019


"Min älskade drottning du valde att lämna oss och du hade ingen gnista kvar, efter 7 månaders behandling för diagnosen hypertyreos så blev du magrare för varje vecka oavsett att du fick din medicin 2 ggr/dag.


Sist helgen och dagarna innan jag fick åka in med dig akut visade du mig tydligt att du inte orkade kämpa mera, så matte gav dig möjligheten att få somna till ro.


Jag kommer aldrig att glömma dig Melrose och du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Sov gott min vackra flicka tills vi en dag ses igen, många pussa på nosen från mig och dina barn och barnbarn och barnbarsnsbarn.


Älskar dig för evigt.Till minne av IC S*Kvarnstugans Zara, NFO n 23

Född. 2008-08-04 

R. I. P : 2023-06-30

Kullar: Blomsterkullen 2011, Celsiuskullen 2015, Rockgruppskullen 2016, Jeanskullen 2017.

GSD-I V-fri

PK-def  normal 

HCM- normal år 2009

Kastrerad  år 2017.Älskade Zaragumman, efter en tids sjukdom med både behandlad hypertyreos sedan nov-22 och opererats för tumör April- 23 och nu knölar som återkommit med metastaser, samt gångrelaterade problem, så var jag tvungen att släppa taget om dig, men du slipper nu ha ont och det är viktigast för mig. Dina linjer går vidare i dina barn och barnbarn samt barnbarnsbarn. Vill tacka dig för allt du har givit mig personligen både i kärlek och i mitt avelsarbete med ditt fantastiska temperament. Vi saknar dig Zaragumman, matte älskar dig för evigt.


Vila nu i frid ochspring fritt utan smärta.  

Nospussar från mig, dina barn Rosie, Gemini Five och Marlow och dina andra 4-benta vänner. Till minne av IC S*Fitnesscats Dream Love, NFO ns 09 22


Född: 2010-06-23 


R.I.P: 2023-10-05


Kullar:Tyvärr inga


GSD-IV fri


Kastrerad år 2014


Mitt ♥️ har gått i tusen bitar och mitt hjärta gråter floder. Åkte akut in med min älskade "Dreamis" idag efter mitt arbetspasset. Dreamis hade ingen styrsel i hela vänster sida fram och bakben. Vetrinären konstaterade att han drabbats av stroke eller en tumör i hjärnan. Jag fick ta det tunga beslutet för Dreamis skull.♥️Farväl min älskling ♥️♥️♥️tills vi en dag ses igen, men jag älskar dig för evigt. Vem ska nu kraffsa på mitt täcke och ligga bredvid mig om natten och hållas om med hakan på min kudde, som vi brukar dela på♥️Det gör så ont att skriva dessa rader, men ni som känner mig vet hur mycket jag älskade Dreamis♥️♥️♥️ från första dagen när han föddes visst jag att han skulle stanna hos mig♥️♥️♥️Farväl min älskade stora kärlek spring fritt utan plågor och tänk på mig i ditt vackra hjärta ♥️♥️♥️matte älskar dig♥️♥️♥️IC S*Fitnesscats Dream Love "Dreamis",NFO ns 09 22

Till minne av SP CH Amazon av Edelmann (N), NFO fs 22


Född: 2007-08-11


R.I.P: 2024-01-08


Kullar: Gladiatorkullen 2008, Parfymkullen 2009, The Diamond Litter 2011.


GSD-IV fri


HCM testad normal vid 2 tillfällen.


Kastrerad år 2011.


Älskade Amazon,efter en tid med återkommande tumörer, som du var opererad för år 2020 och år 2022, så fick det räcka då en tumör upptäcktes åter igen, hela sommaren och hösten/vinter var du så pigg, men tumören växte och sista dagarna var du så trött och du visade mig tydligt att nu orkade du inte mera, så matte var tvungen släppa taget och låta dig springa fritt utan smärta, kommer att älska dig för evigt och minnas alla fina stunder som vi har haft, du finns alltid i mitt hjärta min älskade "lillan".


Nospussar från din dotter Gloria och dina andra 4-benta vänner.