Till Minne

Till minne av mina älskade Norska Skogkatter som inte finns med oss längre, men matte glömmer er aldrig, ni är så saknade allihopa. Några av er lever vidare i era avkommor och i mitt fortsatta avelsarbete, ett långsiktigt arbete.

Till minne av PR S*Fitnesscats Kevin Costner, NFO n 09 

Född: 2008-08-16

R.I.P: 2018-04-30

Mor: GIC S*Westhkiowa`s Dr Izzie Stevens, NFO n 09

Far: SC S*Englaflickornas Tutankhamun, NFO n 03

Kullar: Inga på grund av kryptochid

"Min älskade Kevin, matte glömmer dig aldrig. Du var så fin och speciell på många sätt och kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. Du lämnade oss alldeles för tidigt och jag frågar mig ofta varför!? Ett svar jag aldrig kommer att få veta, men att du under en längre period blev sämre och sämre och din kropp blev bara tunnare och tunnare, du var annars en stor pojke, men du blev bara skinn och ben. Jag tog detta tunga beslut för din skulle och det var ett väldigt jobbigt beslut som jag tänker ofta på om jag kunde gjort något mera för dig!?

Saknar dig enormt älskade Kevin. Vila i frid tills vi åter ses igen"


Till minne av PR S*Fitnesscats Brad Pitt, NFO n 09 

Född: 2008-08-16

R.I.P: 2019-03-28

Mor: GIC S*Westhkiowa`s Dr Izzie Stevens, NFO n 09

Far: SC S*Englaflickornas Tutankhamun, NFO n 03

Kullar: 2 st utanför katteriet och 1 st i katteriet The Diamond Litter år 2011.

"Min älskade Brad, matte glömmer dig aldrig. Du var så fin och speciell på många sätt och kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. Din kropp orkade inte trots intensivvård och medicin, men jag kommer aldrig att glömma dig och dina linjer lever kvar hos avkommor. Älskade Brad vila i frid tills vi ses åter igen en dag". Ditt barnbarn Marlow (bilden) lever vidare i dig älskade Brad och i Marlows son Peter Pan, som bor hos mig och går vidare i avel. 

Till minne av IC S*Fitnesscats Wildberry, NFO as 09 23 

Född: 2015-05-05

R.I.P: 2020-10-08

Ägare: Helena Karlsson 

Mor: IC S*Kvarnstugans Zara, NFO n 23

Far: S*Tigerkakans Fazer

Kullar: 2 st. Dream Litter år 2016, The Wild Litter år 2019.

"Min älskade Wille matte glömmer dig aldrig. Din lever var dålig med gulsot gav blodproverna och intensivvård svar på, men din kropp gav upp. Du var så fin och speciell på många sätt och kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. Sov gott min älskade vän tills vi ses en dag igen". 

Till minne av SC S*Englaflickornas Tutankhamun, NFO n 03


Född: 2007-03-19


R.I.P: 2021-04-20


Mor: S*Sunnygirl`s Augusta


Far: S*Juvelens Rubin


Kullar: 3 st (varav 2 st inom katteriet)
"Min älskade Tutankhamun "Tuttan" mitt hjärta har gått i tusen bitar, du var min första skogis och jag har så många fina minnen tillsammans med dig, min älskade vän.


Din kropp orkade inte mera och efter att du blivit sämre trots medicinsk behandling på grund av hyperthyreos och förstoppning som aldrig gick över och du blev magrare och magrare. Visst hade jag kunnat lagt in dig för intensivvård, men jag ville inte att du skulle ligga inne din sista tid och ta fler blodprover för vem skull!? Jag tog beslutet för jag ville inte se dig lida, du var såååå mycket älskad älskade Tuttan.


Fruktansvärt ta detta beslut, farväl min älskade Tutankhamun, matte kommer aldrig glömma dig.Din bror Sebek och son Hero skickar dig massa nospussar, sov gott min vän tills vi ses en dag.


Vi saknar dig från jorden til månen. Tänker ofta på dig älskade "Tuttan".

Till minne av GIC S*Westhkiowa`s Dr. Izzie Stevens, NFO n 09

Född: 2008-02-19

R.I.P: 2021-10-19

Mor: GIC S*Ewkala`s Jippi, NFO n 

Far: IC S*Florinella`s Czack Gyllenlack, NFO nts 09 24 (nt 09 24)

Kullar: 2 st, Skådespelarkullen år 2009, Kärlekskullen år 2010


"Min älskade Diva, älskar dig från jorden till månen, matte kommer aldrig att glömma dig min älskade Diva, vila i frid. Du kämpade i 3,5 år med diabetes och FORL-sjukdomen som var en orsak till din diabetes, du medicinerades i många år. Du hade artros och du hade opererats för cystor, men det var en tumör i munnen och käken som tog stopp och jag kunde inte låta dig gå igenom några fler operationer, saknar dig enormt min älskade Diva. Sov gott min älskade vän till vi ses en dag"


Till minne av PR S*Fitnesscats Hero, NFO ns 09 22

Född: 2008-12-19

R.I.P: 2021-11-09

Mor: SP CH Amazon av Edelmann ( N )

Far: SC S*Englaflickornas Tutankhamun

Kullar: 1 st, Kärlekskullen år 2010

"Min älskade pojke matte glömmer dig aldrig, älskar dig från jorden till månen, älskade Hero, vila i frid. Din kropp orkade inte mera och du blev bara magrare för varje dag trots blodprover visade bra och trots att jag gjorde allt jag kunde och behandlade dig, men din kropp ville inte mera och jag fick åter igen ta ett tungt beslut. Älskar dig Hero så enormt mycket och vi saknar dig. Din mor Amazon och son Dreamis samt halvsyster Gloria saknar dig. Sov gott min kära Hero till vi en dag ses igen".